Menu

Chia de gracia kurkuma 1kg

Tuotetunnus (SKU): chia-de-gracia-kurkuma-1kg Osasto:

32,00 

Lääketieteessä kurkumaa käytetään tulehdusten ja kuvin hoitoon erityisesti tuki- ja liikuntaelinsairauksissa. Kurkuma on luonnon oma kortisoni ja yksi sen tehokkaimmista vaikutusalueista onkin kipujen ja särkyjen torjuminen.

Varasto loppu

Tuotekuvaus

Lääketieteessä kurkumaa käytetään tulehdusten ja kivun hoitoon erityisesti tuki- ja liikuntaelinsairauksissa.

Kurkuma on luonnon oma kortisoni ja yksi sen tehokkaimmista vaikutusalueista onkin kipujen ja särkyjen torjuminen.

Vaikuttavana aineena tulehdusten ja kivun hoidossa on kurkumiini, joten on oleellista, että käytetystä kurkumasta on tutkittu kurkumiinin esiintyvyys, joka vaihtelee merkittävästi sadoittain. Chia de Gracian kurkumassa on tutkitusti kurkumiinia jopa 2 -4 %. Kurkumiinin tehosta erilaisiin tulehduksiin on paljon erilaista tutkimustietoa. Kurkuma on antibakteerinen ja vahva antioksidantti, joka heikenteen mm. erilaisten bakteerien, virusten ja hiivojen elinkykyä.

Kurkumaa voidaan käyttää myös hevosen erilaisiin vatsavaivoihin, se myös vähentää suolistokaasujen muodostumista. Kurkuma toimii synergisesti inkiväärin ja lakritsijuuren kanssa.

Ei dopinvaroaikaa.

Annostus: hevonen 500 kg 1,5 rkl - 2rkl

Käyttäjäkokemuksia:

esim. sarkoideja on saatu pois kurkumaa syöttämällä n. 1-2kk vähintään.

Hippodome

Hippodome.com tarjoaa suomalaisille hevosystäville laadukkaita tuotteita kuluttaja-ystävälliseen hintaan.

Voit asioida verkkokaupassamme ympäri vuorokauden
align-justifycaret-leftcaret-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram