Menu

Speedex flexability 1,9kg Science Supplements

Tuotetunnus (SKU): speedex-flexability-19kg-science-supplements Osasto:

105,00 

FlexAbility sopii kaikille valmennuksessa ja kovassa työssä oleville hevosille ja poneille. Se auttaa myös ylläpitämään normaalia liikkuvuutta ja niveltoimintoja vanhoilla hevosilla.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotekuvaus

FlexAbility sisältää nivelille tärkeitä ravintoaineita.

FlexAbility sopii kaikille valmennuksessa ja kovassa työssä oleville hevosille ja poneille. Se auttaa myös ylläpitämään normaalia liikkuvuutta ja niveltoimintoja vanhoilla hevosilla.

FlexAbility on ravintolisä, joka sisältää korkeina pitoisuuksina vaikuttavia aineita, joita tarvitaan ruston muodostukseen ja nivelpintojen ylläpitoon. Ainutlaatuinen yhdistelmä tieteellisesti dokumentoituja raaka-aineita kuten glukosamiini, alhaisen molekyylipainon omaava kondroitiinisulfaatti, MSM, Omega-3 rasvahapot EPA & DHA ja C-vitamiini oikeina pitoisuuksina edistää ja ylläpitää normaalia liikkuvuutta ja niveltoimintaa. Eläinlääketieteellisissä kokeissa oli nähtävissä parannuksia hevosilla jotka kahden viikon ajan saivat ylläpitoannoksen FlexAbilitya.

FlexAbilitya annetaan päivittäin ruokinnan yhteydessä ohjeiden mukaisesti. Anna kyllästysannos 14 päivän ajan aloittaessasi FlexAbilityn käytön

Käyttöohje:

Tasamittaa 25 ml (28 g) päivässä:

Normaali / Kyllästysannos

Poni n. 250 kg 1,5 / 3,0

Hevonen n. 500 kg 3,0 / 6,0

Iso hevonen yli 700 kg 4,5 / 9,0

Vaikuttavat aineet /100 g:

MSM 13,5 g

glukosamiini 10 g

kondroitiinisulfaatti 8,5 g

C-vitamiini 4,2 g

DHA 3,5 g

EPA 1,8 g

RAVINTOAINEET: raakavalkuainen 18 %, raakakuitu 1 %, raakarasva 2 %, tuhka 1 %.

Hippodome

Hippodome.com tarjoaa suomalaisille hevosystäville laadukkaita tuotteita kuluttaja-ystävälliseen hintaan.

Voit asioida verkkokaupassamme ympäri vuorokauden
align-justifycaret-leftcaret-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram